Biografia

foto perfil juny 2021

 

El meu nom és Marta Godayol Garcia, sóc nascuda a Barcelona (1987) i visc a Santa Coloma de Farners.

Des de petita he estat confrontada a una gran hipersensibilitat, percebent detalls imperceptibles pels cinc sentits. 

Percebia en mi mateixa i en els altres, desitjos, emocions reprimides, projeccions, pors, bloquejos, energies denses, arribant la major part del temps  a l’esgotament físic i mental, sense saber realment que em pertanyia. Com una esponja absorbia tota aquesta informació sense tenir el temps de la comprendre i la digerir. Fent de mi una nena cansada, fràgil de salut amb molta necessitat de solitud per carregar les piles. No obstant jo era una nena empàtica, capaç d’entrar a l’univers de l’altre, comprenent tot el que vivia.

El fet de no comprendre tot el que em passava, provocava en mi un gran sentit de culpabilitat.  És per això que provava de de m’adaptar als esquemes proposats per la societat i el meu entorn

Després d’acabar els estudis de mestra i pedagogia, i haver treballat en diferents escoles, vaig tenir una forta crisi. Ja no podia seguir més fingint. Estava cansada de voler ser algú diferent a qui jo era realment. Va ser llavors quan vaig decidir deixar la meva professió per dedicar-me a saber qui era jo en realitat. Vaig marxar a viure a Itàlia, per prendre distància al món que havia conegut fins llavors. Allà vaig fer un gran descobriment: la causa del meu malestar o la meva insatisfacció, no tenia res a veure amb els meus pares, la meva cultura, la meva educació. Vaig anar a viure a un altre país, començant tot de zero i … atreia els mateixos tipus de persones i les mateixes situacions! Havia canviat el decorat però no l’essència.

Un any més tard marxo a viure a França, encara immersa en aquest descobriment i començo a posar en pràctica tot el que descobreixo.

Aprenia a conèixe’m. M’havia donat el temps per fer-ho i començava a atreure a la meva vida experiències orientades cap al benestar personal i cap a l’espiritualitat.  Vaig començar a desenvolupar els meus talents,  la clarividència i la meva intuïció. La meva sensibilitat no era més un problema, era una benedicció. Llavors, vaig passar per una etapa d’aprenentatge de tècniques i eines més espirituals com el Reiki (guarició a través la imposició de mans), la guarició quàntica, la meditació, el Yoga, la filosofia oriental, la macrobiòtica, la biodansa, l’astrologia, la numerologia, MLC (mètode d’alliberació de cuirasses). Però al començament, la utilització d’aquestes eines, estaven basades en el desig de canviar la meva realitat (una creença, un dolor o una situació). Hi havia molt de patiment i violència dins aquest procés, ja que no acceptava la situació real que vivia. No és fins el dia d’avui que prenc la responsabilitat de la meva vida, a través de l’acceptació total del què sento, en una esfera d’honestedat on deixo que la vida s’expressi a través meu. Utilitzo aquestes eines i mètodes per acompanyar les meves sensacions, no en un rol de víctima, sinó de creador.

Actualment, gràcies a tot aquest treball de desenvolupament personal, tinc ganes de compartir la meva presència, les meves experiències i els meus talent al món i a totes les persones que desitgen ser elles mateixes, en un espai d’integritat i d’honestedat