Canal YouTube

Volia compartir amb vosaltres la creació del meu nou canal de YouTube: Caminant des del Cor.

https://www.youtube.com/channel/UCNZTbWYAHQhLVekbC5yCzDQ

El meu nom és Marta Godayol Garcia, sóc Terapeuta Holística i he creat aquest espai per compartir eines i recursos amb la finalitat d’inspirar a totes aquelles persones que vulguin CAMINAR DES DEL COR i viure la vida amb INTEGRITAT. En un món on el consumisme i les aparences prenen força dia a dia, i a on les distraccions augmenten, és de màxima necessitat tornar a l’essència, a connectar amb un mateix i a trobar la plenitud a l’interior de cada un de nosaltres. Perquè la felicitat i la pau es troba quan un sap qui és i de per què està aquí i es compromet a viure la vida compartint els seus dons i talents amb el món. 

Caminant des del cor t’inspira a tornar a tu, a la teva essència i a viure la teva vida en integritat. 

Per tant, si s’interessa tot el que tingui a veure amb l’autoconeixement , el treball d’autoestima i d’autovaloració, no dubtis en subscriure’t i activar la campaneta, per poder rebre els nous vídeos que vagi compartint en el canal. 

Per qüestions sobre els vídeos o propostes personals de temes que t’agradaria que en parlés en un pròxim vídeo des de la meva experiència personal i com a terapeuta, pots escriure’m un correu electrònic a aquesta adreça:

caminantdesdelcor@gmail.com

Si vols recolzar el canal, tota donació serà sempre benvinguda:

https://paypal.me/caminantdesdelcor

Espero que gaudeixis el Canal, 

Una abraçada, 

Marta Godayol Garcia