Serveis/ Preus

« Us acompanyo en un camí de responsabilitat, d’ acceptació d’un mateix i de connexió amb la vostra ànima per retrobar la pau, l’harmonia i la serenitat ».

LECTURA DE L’ÀNIMA: DESCOBERTA DE DONS I TALENTS

Cada un de nosaltres té un potencial, uns dons i uns talents únicsEl propòsit de cada ésser humà és descobrir-los i compartir-los amb el món. Trobar l’harmonia, la plenitud i la serenitat en la nostra vida només depèn del grau de compromís i integritat que es tingui amb un mateix. El dolor, el conflicte i les crisis que vivim ens indiquen que ens hem allunyat de la nostra essència i del nostre propòsit. Redescobrir qui som en realitat i quin és el nostre sentit, ens connecta amb la vitalitat i amb les ganes de viure i de compartir.

Amb la lectura de l’ànima, rebo tota la informació necessària per recordar-te quins són els teus dons i talents, quines són les teves necessitat, quines són les teves ferides i com poder-les sanar. La lectura d’ànima és com un mapa o una guia que t’ajuda a tenir més claredat i consciència en el teu camí de vida

Tots tenim l’oportunitat de viure en plenitud, en pau i en harmonia, només depèn de cada un de nosaltres, de prendre la responsabilitat de ser un mateix, assumint-se  i acceptant-se plenament.

A QUI VA DIRIGIT?

 • A totes aquelles persones que estan en un moment de vida de confusió, de crisis, de dolor, de sentiment d’injustícia, de conflicte, de desmotivació, de malaltia, d’esgotament… o que simplement necessiten un canvia, un moviment a la seva vida i no saben molt bé com procedir. 
 • Per a tots els pares i mares que volen entendre i acompanyar els seus fills cap a una vida plena i amb autoestima.
 • Per als adolescents que volen ser orientats amb consciència cap a quines formacions, estudis o activitats poden ser més adients per a ells/es. 

QUINS MÈTODES I EINES UTILITZO?

 • L’astrologia, la numerologia i el tarot: aquestes eines estan basades en la descodificació  o interpretació  de l’energia lligada al nostre nom, data i lloc de naixement. Gràcies  a aquestes informacions es pot comprendre la pròpia naturalesa i l’energia que encarnem cada un de nosaltres.  
 • Lectura de les memòries de l’ànima a través de la clarividència : Les memòries de l’ànima són com una biblioteca energètica on hi ha tota la informació de tota la nostra existència en tots els diferents plans i densitats i del potencial que portem en aquesta vida. 

QUINA INFORMACIÓ NECESSITO per fer una lectura d’ànima?

 • Nom i cognoms complerts
 • Data de naixement
 • Lloc de naixement
 • Hora de naixement

COM PROCEDEIXO?

 • La persona em comparteix la informació necessària (Nom i cognoms complerts, data, lloc i hora de naixement).
 • Després d’una setmana aproximadament, jo comparteixo amb la persona tota la informació de la lectura. La trobada pot ser presencial (a Santa Coloma de Farners) o a distància (telèfon/ WhatsApp). 
 • La sessió dura aproximadament entre 1h- 1:30h.
 • Al final de la sessió Comparteixo un document PDF perquè la persona pugui tenir i rellegir tota la informació que hem compartit durant la sessió. 

PREU DE LA LECTURA I PAGAMENT

 • El preu de la lectura de l’ànima (lectura+ sessió+ PDF) és de : 50 €
 • Si la sessió és presencial, s’efectuarà el pagament en efectiu en acabar la sessió. 
 • Si la sessió és a distància, s’efectuarà el pagament per transferència bancària en el moment de compartir la informació inicial. 

REIKI: HARMONITZACIÓ DEL SISTEMA ENERGÈTIC

El Reiki és una tècnica mil·lenària que permet l’harmonització del sistema energètic a través de la imposició de mans, permetent una circulació fluïda de l’energia vital. És una tècnica sanadora ja que reequilibra els bloquejos energètics en tots els nostres cossos (físic, emocional, mental i espiritual). El Reiki és un massatge i un bàlsam per l’ànima. 

A QUI VA DIRIGIT?

 • A totes aquelles persones que se senten esgotades, desequilibrades, amb el sistema nerviós alterat, amb falta de vitalitat i força.

COM PROCEDEIXO?

 • La persona s’estira a la taula de massatges i jo procedeixo al diagnòstic dels bloquejos energètics en el diferents punts o capes energètiques a través del pèndul. 
 • Després passem a la sanació prànica a través de la imposició de mans. Pot ser que també es facin petites pressions i massatges a punts reflexos de la cara, mans o peus (depenent de la necessitat de cada persona). 
 • Finalment es comparteix la informació viscuda i es donen consells per mantenir l’equilibri energètic. 
 • La sessió dura aproximadament entre 1:15h -1:30h

PREU DE LA LECTURA I PAGAMENT

 • El preu de la sessió de Reiki és de : 30 €
 • La sessió és presencial, doncs s’efectuarà el pagament en efectiu en acabar la sessió. 

CONSCIÈNCIA CORPORAL: SESSIÓ INDIVIDUAL

La Consciència Corporal és una disciplina que permet ,en un primer temps, prendre consciència dels desequilibris que hi ha en el nostre cos físic (dolors, tensions, malestars,…). En un segon tempsalliberar aquestes tensions a través d’estiraments, automassatges, massatges dels punts reflexos, respiració conscient, visualització i relaxació. I en un tercer temps, anar comprenent quin és el conflicte interior o la causa real que ha provocat aquest malestar (biodescodificació, lectura energètica). 

El treball que es fa en cada sessió és holístic: es treballa el cos físic, el cos emocional, el cos mental i el cos espiritual. 

En la sessió individual preparo la classe en funció les necessitats de cada persona. Per exemple:

–      Treball de les articulacions

–      Desbloqueig del diafragma

–      Alliberació de tensions de les zones cervicals

–      Alliberació de les tensions de la zona lumbars

–      Alliberació de les tensions del nervi ciàtic

–      Circulació de les cames

–      Alliberació de les tensions produïdes per les emocions: ràbia, por i/o tristesa 

–      Desbloqueig dels chakres

–      Treball de l’equilibri i seguretat interior

–      Flexibilització de l’esquena

–      Desintoxicació i eliminació de toxines

Tots són exercicis que després la persona podrà treballar i practicar a casa seva, ajudant-la a mantenir l’harmonia. 

A QUI VA DIRIGIT?

 • A totes aquelles persones que tenen alguna tensió en una part del cos físic, emocional o mental i que volen prendre la responsabilitat d’anar-les alliberant. 

COM S’ESTRUCTURA UNA SESSIÓ?

 • La persona arriba a la sala amb roba còmode i una botella d’aigua. El material està inclòs en la sessió. 
 • La sessió dura 1:15h:

o  En un primer temps procedim a fer exercicis per alliberar les tensions generals del cos i després continuem amb exercicis específics i concrets (prèviament preparats, en funció a les necessitats de la persona). El temps dels exercicis és d’1h

o  Es finalitza la sessió amb 15 minuts de relaxació, ajudant a integrar tots els exercicis i  tota l’energia que hem mobilitza durant aquesta. 

PREU DE LA SESSIÓ  I PAGAMENT

 • El preu de la sessió individual de Consciència Corporal és de : 18 €
 • El preu de l’abonament (4 sessions) és de 60 € (15€/ la sessió)
 • La sessió és presencial, a Santa Coloma de Farners,  doncs s’efectuarà el pagament en efectiu en acabar la sessió. En el cas de l’abonament es pagarà en efectiu en finalitzar la primera sessió. 

CONSCIÈNCIA CORPORAL: SESSIÓ GRUPAL 

La Consciència Corporal és una disciplina que permet ,en un primer temps, prendre consciència dels desequilibris que hi ha en el nostre cos físic (dolors, tensions, malestars,…). En un segon temps, alliberar aquestes tensions a través d’estiraments, automassatges, massatges dels punts reflexos, respiració conscient,  visualització i relaxació. I en un tercer temps, anar comprenent quin és el conflicte interior o la causa real que ha provocat aquest malestar (biodescodificació, lectura energètica). 

El treball que es fa en cada sessió és holístic: es treballa el cos físic, el cos emocional, el cos mental i el cos espiritual. 

Depenent del grup i de les necessitats de cada persona, creo i adapto les classes de manera que cada persona en tregui el màxim benefici.

HORARIS

 • Les classes tindran lloc Dimarts al vespre, de 20h a 21:15h,  a partir del 19 de Gener del 2021.
 •  Les classes són presencial a Santa Coloma de Farners (Centre el Gallaret)
 • Els grups són reduïts i es prenen les mesures d’higiene necessàries. 
 • Pots venir a provar una primera sessió gratuïta, sense compromís (avisar abans per veure disponibilitat).

PREU DE LA SESSIÓ  I PAGAMENT

 • El preu de les classes de Consciència Corporal és de 30€/mes o 25€ socis del Gallaret (Per fer-se socis el preu és de 15€ l’any)